Muziek

Wat betreft het repertoire van het orkest moeten we natuurlijk rekening houden met onze bezetting maar we spelen verschillende soorten muziek: klassiek, modern, film- of popmuziek. We willen ook best iets op verzoek instuderen wanneer dat in ons vermogen ligt.

Optreden

Als amateurorkest zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid

van onze leden en dirigent maar in principe zijn we altijd blij

om ergens op te kunnen treden.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Er is meer mogelijk dan je denkt!

 

Samenspelen

De leden van ons orkest vinden het geweldig om met andere muzikanten samen te spelen. In het verleden deden speelden we vaker samen, o.a. met een bigband, een accordeonorkest, koren, een kinderorkest en we hebben zelfs onderdeel uitgemaakt van een theaterproductie. In het geval van samenspelen, is het wel noodzakelijk dat we ruim van tevoren de muziek krijgen aangeleverd, zodat we goed kunnen oefenen.

Gezamelijk concert

Bij een gezamelijk concert voert elk muziekgezelschap  stukken van het eigen repertoire uit en vaak worden er dan één of meer stukken samen uitgevoerd. Hierdoor worden de kosten gedrukt, trekt men een groter publiek aan en biedt het concert meer variatie. Kortom, een succesformule!

gallery/dsc_0013_1

Instellingen

We repeteren elke week in een verzorgingshuis en daar geven we ook ieder jaar een concert voor de bewoners. We merken dat zij hier dan echt van kunnen genieten. Met plezier zullen we ook graag optredens verzorgen voor andere instellingen.

gallery/contrabas

Lunchconcert

We hebben een aantal keren in het restaurant van de Holdert in Emmen gespeeld. Mensen kunnen daar dan gericht naar het restaurant komen voor het concert of gewoon binnenlopen en onder het genot van een kopje koffie een kwartiertje meeluisteren. Misschien is dit ook een leuk idee voor andere bedrijven om zo hun werknemers eens te verrassen.