CONCERT 18 mei 2019

In een goed gevulde Margarethakerk in Odoorn hebben we op 18 mei 2019 een mooi concert gegeven. De hoofdmoot van het concert was Scandinavische muziek. We begonnen met de Peer Gynt suite van Grieg. Een verhalenvertelster verzorgde de vertelling rondom de muziek en ter afsluiting zong één van onze leden het wiegelied. Na de pauze speelden we korte werkjes waaronder de Noorse Dans van Grieg en een bewerking van Finlandia van Sibelius.

gallery/concert odoorn
gallery/renée en pieternel 2

Archief

CONCERT 9 december 2019

Het kerstconcert voor de bewoners van Zuidermarke en genodigden werd voor ons weer mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers van Zuidermarke. Dank hiervoor! Het was een 'dansend' programma. We speelden onder andere het Andante in C-dur voor fluit en orkest van Wolfgang Amadeus Mozart met als soliste Carmen Van Eijsden,  zweedse dansen van Friedrich Mehler en twee tango's van Angel Villoldo. Het programma werd afgesloten met bekende kerstmelodieën! Het publiek was enthousiast en sommigen vonden het jammer dat dit programma maar één keer uitgevoerd werd. Zeer voldaan konden wij het jaar afsluiten!

 

Vervallen vanwege het Corona virus:

 

CONCERT 16 mei 2020 in samenwerking met het Kinder Toonkunstkoor Emmen. De muzikale leiding lag in handen van onze dirigente Pieternel Pirenne en de dirigent van het koor, Jeroen Zijlstra. Op het programma van Kamerorkest Emmen stond het muzikale sprookje Peter en de Wolf van Sergej Prokofjev. Het kinderkoor zou een eigen programma verzorgen.

 

 

gallery/peter en de wolf unsplash